http://ribel.org.ua

18 коментарів

Віддані шанувальники )

Розділ : Особисте, Робота блоґу

Я інколи потрапляю в ситуацію, коли відкриваєш поштову скриньку, а там купа непрочитаних повідомлень. Але таке звичайно буває коли декілька днів не маю доступу до інтернету. А сьогодні, на пів годинки відійшов від комп’ютера, приходжу а там 76 нових повідомлень. І не спам, і не розсилки, а повідомлення що на блозі нові коментарі. Один фанат, під ніком Tolya мабуть вирішив поставити певний рекорд і прокоментувати абсолютно всі мої пости, не пропускаючи жодного. Починає він від самих перших, аж до останніх. Вже дійшов десь до половини. Саме головне це не можна назвати спамом (якщо не враховувати посилання на яке відводиться поле під час заповнення форми коменту), бо коментарі хоч і простенькі, але “по темі”. А у вас були такі віддані шанувальники?

Нижче скріншот моєї поштової скриньки (клікабельно)

 Piccy.info - Free Image Hosting



18 коментарів

Це і є блоґовий спам нового типу.
людина читає запис навскоси і залишає коментар ніби-то по темі. Але лінкується не на власний блоґ, а на лівий сайт, який треба прорекламувати. Якщо господар блоґа втратить пильність і залишить коментарі, то така діяльність спамера виявиться хоч трохи, але ефективною. Дави нафіг такі коментарі.

Цікаво, скільки такий Толя за один коментар отримує? Хоча скоріше за переходи вони гроші отримують. По кілька центів, мабуть, за кожен клік. Треба бути повним Толею, вірніше Васею, щоб витрачати час на такий дурацький спосіб заробітку.

Постійно таке буває, пічищаю блог регулярно. А гроші таким чином отримують не за кліки, тому що адреси як правило прямі, а цим вони підіймають показники цитованості сайтів для перших місць у пошукових системах.

індекс цитування не піднімається, бо у блоґах зазавичай всі лінки у коментарях автоматично отримують rel=”nofollow” – це говорить пошукачам, що цей лінк не треба враховувати при підрахунку пейдж-ранків. У вордпресівських блоґах rel=”nofollow” актвовано за змовченням, щоб його прибрати треба плаґін спеціальний поставити. На інших блоґових платформах така штука також має бути. Крім того пошукачі теж не дурні, і лінк у блоґових коментарях цінують дуже низько або взагалі не звертають уваги.

Все видалив! Ще рік тому про ручний спам, та ще й рідною-українською і чути не було, а тепер завал. І що проти них робити?

просто видаляти.
що іще зі спамом можна вигадати, який крізь фільтри пролазить.

Отак-от… думав фанат, а він всього лиш спамер :)

Привітик ВСІМ спеціаластам! Це я – Tolya. Мені дуже приємно за вашу турботу за кожним.Я так розумію що це закритий блог.Він тільки для обраних 5-10 чоловік?..Ну тоді він просто зросте в своїй популярності!

Особливо мені сподобалася фраза “Це і є блоґовий спам нового типу.” Цікаво, чи довго автор видумував її? Чи так просто ляпнув не подумавши? ТРЕБА ДУМАТИ ЩО КАЗАТИ!ЗА СЛОВА ТРЕБА ВІДПОВІДАТИ!..

Добре що я ходжу до церкви і не звик нікому нічого поганого не робити! А то б можна було просто привалить всі ваші сайти, і цікаво було б як би ви переписувалися!

Тільки одного шкода – мені дійсно сподобався цей блог! 8)

Привіт Толя. Цей блог ніяким чином не закритий. Я завжди радий бачити тут багато людей, і спілкуватись з ними, якщо вони роблять це щиро. Спробуй заперечити що ти не хочеш заробитит грошей, за допомогою партнерької програми “Flash template design”. Якщо це не так, то будь-ласка пиши в полі URL свій сайт (якщо такий є) або не пиши нічого.
P.S. Спамерів ніде не люблять. Вчися заробляти гроші іншим чином :idea:

Так то і є мій сайт!

Щось я дуже в цьому сумніваюся. По-перше в одному з постів ти писав що з Миколаєва. Я перевірив “ніби-то твій” сайт, так ось сервер, на якому знаходиться сайт розміщений в Канаді, а реєстратор сам з Києва. А також на сайті діє партнерська програма, яка дає відсотки від проданих шаблонів. Мабуть у ній ти якраз і дієш.

Ну чисто технічно ніщо не заважає арендувати сайт у Канаді. Деякі власникі сайтів з різних причин так і роблять. Те що реєстратор з Києва теж не обов’язково має викликати підозру, бо можливо та фірма, яка надає послуги реєстраці доменів оформлює їх на себе. Тому, в принципі, Толік може бути власником сайту.
А щодо партнерської програми, то посилання, які давав Толік мали б бути “реферальні”, такі щоб сайт міг зрозуміти кому нараховувати відсотки. Тобто якщо він власник сайту – то рекламує його, а якщо “агент з продажу”, то реферальні посилання.
Оскільки шановний Рібел видалив усі пости, подивитись які саму були посилання немає змоги. Правда десь поруч…
Холмс і Пуаро відпочивають :glass: ;)

Тьху, запарився :oops: Не сайт арендувати в Канаді, а сервер.

На рахунок реферальних посилань, то тут ти можливо правий. Короче я не знаю як діє їхня система. Але чомусь впевнений що справжній автор такого сайту, де один шаблон коштує близько 50 баксів, буде коментувати всі мої пости підряд.Наприклад в січні писав приваітання з Новим роком, Толя там залишив комент: “З новим Роком!”, в темі про Великдень – аналогічний “Христос Воскрес!”. Як правило читачі коментуютьс найсвіжіші пости, і коментар має бути змістовним.

Ribel, не ведись на разводи і не марнуй час на “розслідування”. Перед тобою спамер. Крапка.

Ой-ой-ой… Зара Толя як візьметься “привалювати” всі сайти… :evil:

А чого? Хай заробляє! 8))) Він же і вам рейтинг піднімає своїми кліками…. :lol:

Та якби ж то він мені по рекламі клікав. А рейтингу таким способом не дуже наберешся. Якщо всі почнуть так “допомагати” то так заспамлять що можна буде блог на смітник викидати.

рейтинг піднімається…
перегляди сторінок січуть лічильники і у відповідних сайтах твій блог помаленьку лізе вгору…
Інша справа, що біди робиться більше… Тут вже треба боротись :evil:

Прокоментувати:

Безкоштовний хостинг TOPUA